Aanmelden

Ben je geregistreerd zendamateur en wil je meedoen aan de Hobbyscoop HAM chatserver? Dat kan. Lees eerst de gebruikersvoorwaarden. Als je het daarmee eens bent, kun je je aanmelden met je call op onze aanmeldpagina. Je ontvangt dan een email met een activatie code.

Heb je je al aangemeld? Log dan direct in op mattermost.pi9noz.ampr.org

Veel gestelde vragen

Ik heb geen hamnet, kan ik toch meedoen?
Ja. Deze mattermost server is bereikbaar vanaf het internet (alleen https).

Kan ik ook chatten op mijn smartphone?
Ja. De mattermost web pagina schaalt prima op een smartphone. Wil je ook push notificaties en een app, dan zijn er verschillende oplossingen. Zit je ook al in een Slack of HipChat team en heb je graag 1 desktop applicatie voor alles? Dan kunnen we je Franz aanraden.

Hoe lang worden berichten bewaard?
Alle berichten worden bewaard op deze server. Dat betekent ook dat iemand die later lid wordt van een chat kanaal, alle historie kan inzien. Houd daar rekening mee als je iets over of namens iemand deelt.

Ik heb me aangemeld, maar ik kan niet inloggen.
Als je na het aanmelden problemen hebt om in te loggen, probeer dan de volgende tips:

Als geen van deze suggesties werkt, laat ons dan weten hoe je probeert in te loggen, met welke browser, userid, operating system. Zoveel mogelijk informatie is het beste. Het enige dat we niet willen weten is je wachtwoord.

Ik kan me niet uitschrijven van het "Dorpsplein" kanaal.
Dat klopt. Iedereen zich heeft aangemeld wordt automatisch lid van het Dorpsplein, en kan dat kanaal niet verlaten. Het dorpsplein is bedoeld voor berichten die alle gebruikers iets aangaan, zoals berichten over gepland onderhoud. Je kunt verder natuurlijk van zoveel groepen lid worden en uitschrijven als je wilt, en zo vaak als je dat wilt.


Over Mattermost | Gebruikersvoorwaarden | Help | Terug